Opleiding Visagie Hoorn!

Start u opleiding visagie

Hoorn
vandaag nog !

Een eigen visagiesalon?

Na afloop van de opleiding visagie Hoorn heb je de technieken van volledig in de vingers en ben je perfect voorbereid op het starten van je eigen visagiesalon. Van het verzorgen van make-up tot financiële administratie: na deze cursus weet je er alles van en ben je een stuk zelfverzekerder. Zo wordt je eigen visagiesalon zeker een succes!

Leerstof opleiding visagie?

Tijdens de opleiding visagie Hoorn leer je alles om professionele make-up te maken en je eigen visagiesalon te starten. Door middel van heldere theorie en praktische oefeningen leer je stap voor stap verschillende technieken. Bovendien ontvang je een unieke dvd die al deze benodigde technieken en vaardigheden stap voor stap demonstreert. Verder leer je alles wat je moet weten om je eigen visagiesalon te kunnen starten; van een financieel plan tot het opstellen van contracten.

Extra’s bij de opleiding visagie:

Tijdens de opleiding visagie Hoorn krijg je de volgende extra's:
- Gratis materialenpakket;
- Praktijkdag;
- Instructiefilms;

Opleiding Visagie Hoorn

Opleiding Visagie Hoorn

Wij geven de opleiding visagie Hoorn ook op lokatie Wil je een opleiding volgen maar wil of kun je daar de deur niet voor uit.Voor de opleiding visagie Hoorn, kunt een een pakket aanschaffen, dit is echter niet verplicht u kan ook oefenen met de producten die de docent mee neemt naar de opleiding. Vraag informatie aan bij een onze docente's en laat u verrassen door de prijs !

Opleiding Thuis Volgen

De voordelen van thuis een cursus, studie of opleiding volgen liggen voor de hand: je bent geen reistijd kwijt, je kunt leren waar en wanneer je wilt. Ook kun je met de opleiding starten wanneer je maar wilt. Ideaal dus voor wie het volgen van een opleiding wil combineren met bijvoorbeeld een gezin en een baan.